Bunnings Head Office

Save

Location: Hawthorn, VIC

Continuing the traditional warehouse style Bunnings feel was critical to the new extended headquarters in Cato St Hawthorn which meant that this warehouse style environment was the perfect fit. This space was designed for the Store Development team with large desks and the ability for additional flexibility if needed for additional growth. Housing over 100 staff, this office was designed with the Topaz Ergo Workstation 50  system built to the exact requirements.

Custom joinery and tailor made overhead storage units were constructed to suit the requirements of the business. 

Bunnings Head Office

 The combination of natural lighting through skylights and the existing windows produced a welcoming working atmosphere and also replicated the traditional Bunnings warehouse feel throughout. 

bunnings head office workstations

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Request Free Design Consultation

Let's create the perfect office space